Dane które zbierane są automatycznie

W trakcie wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są Twoje dane dotyczące wizyty, np. Twój adres IP, lokalizacja, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.
Automatycznie zbierane dane mogą być użyte do analizy statystycznej zachowania się użytkowników na naszej stronie internetowej oraz personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane powyższe nie są kojarzone z konkretnymi osobami przeglądającymi strony – w rozumieniu przepisów prawa są anonimowe.

Dane zbierane podczas indywidualnego kontaktu z nami

W ramach kontaktu z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty email, itp. przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres email, itp

Jak wykorzystujemy Twoje dane?

Twoje dane osobowe przekazane nam podczas wyżej wymienionego kontaktu nie są w żaden sposób powielane czy odsprzedawane podmiotom trzecim. Staramy się, aby dane te były należycie chronione oraz zabezpieczone. Wykorzystane są wyłącznie do umożliwienia Tobie do kontaktu z nami oraz realizacji powierzonego zlecenia.
Dane uzyskane podczas korespondencji pomiędzy Tobą, a naszą witryną będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie.
Podanie danych osobowych w jest dobrowolne, lecz konieczne do przeprowadzenia procesu sprzedażowego i realizacji umów. Dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 pkt. a i c ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z 27 kwietnia 2016 r.
Przysługuje Państwu prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody na ich przetwarzanie w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

Państwa dane osobowe przechowywane będą do momentu odwołania zgody,
Przysługuje Państwu prawo wniesienia skargi na przetwarzanie danych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
Dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanemu przetwarzaniu ani profilowaniu.

W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Państwa dane organom wymiaru sprawiedliwości.

Wykorzystanie ciasteczek („cookies”)

Nasza strona internetowa wykorzystuje ciasteczka, szczątkowe informacje, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.
Pliki cookies wykorzystywane są w celu:
• tworzenia danych statystycznych, badania funkcjonalności poszczególnych podstron
• dostosowania zawartości strony internetowej do indywidualnych potrzeb użytkownika
Pliki cookies nie są w żaden sposób powiązane ze zmianami w konfiguracji urządzenia lub oprogramowania znajdującego się na urządzeniu Użytkownika
Przeglądarka internetowa umożliwia usunięcie plików cookies. Możliwe jest także automatyczne blokowanie plików cookies. Szczegółowe informacje na ten temat zawiera pomoc lub dokumentacja przeglądarki internetowej.

Zmiany w niniejszej polityce prywatności.
Zastrzegamy sobie prawo do zmiany powyższej polityki prywatności oraz publikację nowej polityki na obecnej stronie internetowej.

Wszystkie informacje dotyczące bezpieczeństwa, jak i sposobu i zakresu przetwarzania danych winny być konsultowane z Inspektorem Ochrony Danych w tym wypadku do właściciela firmy:
Joanna Zieniuk
joanna@easpi.pl

+48 515 513 355
Administratorem danych jest:
Agencja Interaktywna eAspi Joanna Zieniuk
Ul. Grzybowa 4
63-004 Tulce
NIP: 843 146 45 47
W przypadku dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt e-mail: joanna@easpi.pl